In actie komen tegen alvleesklierkanker is van levensbelang

Anne Gehrels
van totaal € 500 (50%)

Beste familie, vrienden, collega's en kennissen, 

Om geld op te halen voor onderzoek naar alvleesklierkanker, gaan mijn collega's en ik aanstaande zaterdag 3 september een tocht van 70 km of 150 km fietsen! Om de dag in strijdend thema te kleden, wordt het rondje in de vorm van een alvleesklier gefietst, grotendeels langs de Vecht.

Alvleesklierkanker is één van de meest dodelijke vormen van kanker. Per jaar overlijden er ruim 2.800 Nederlanders aan deze ziekte. Dagelijks worden alvleesklierkanker-patiënten en hun naasten geconfronteerd met de slechte prognose en slechts een klein deel van de patiënten komt in aanmerking voor een operatie. Onderzoek is ontzettend belangrijk, er valt nog zo veel winst te behalen. Daarom kom ik in actie!

Vecht met ons mee! Met een donatie steun je mijn actie en het werk van het Deltaplan Alvleesklierkanker en help je baanbrekend onderzoek te realiseren. Wij fietsen, en met jullie hulp strijden we samen tegen deze nog steeds vreselijke vorm van kanker. Elke bijdrage helpt ons om deze actie tot een succes te brengen!